Seuraava Warrior Challenge alkaa: 16.8.2021 Warrior Challenge 11

Warrior Challenge -hyvinvointihaaste: Kahdeksan viikkoa kestävä kokonaisuus yhdistää oikean asenteen, fyysisen treenin ja ruokavalion. Haaste soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville ja mukaansa tempaavista treeneistä kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta.

Harjoitusajat Warrior Challenge:
Maanantai 18:00-19:00
Keskiviikko 18:00-19:00
Perjantai 18:00-19:00

TFW Kerava Warrior Challenge sisältää:

  • TFW Keravan valmentajien tehokkaat treenit kahdeksalle viikolle sisältäen:
  • Kolme Warrior Challenge -tuntia viikossa.
  • Kaksi Inbody-mittausta sekä kaksi kuntotestiä.
  • Yksityisen Warrior Challenge Facebook -ryhmän.
  • Warrior Tracker ™ Online -harjoituspäiväkirja käyttöoikeudet.
  • TFW Kerava Warrior Challenge t-paidan.

Warrior Challenge -hyvinvointihaasteen hinta on 349 €. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin! Meillä käy maksuvälineinä kaikki liikuntaedut.

Haluan päästä mukaan Warrior Challengeen

Kokemuksia edellisistä Warrior Challenge valmennuksesta. Kuuntele Samin ja Susannan tarina videolta!

TFW KERAVASTA SANOTTUA: 

”Jokainen kerta kun avaan oven salille, tuntuu kuin kotiinsa tulisi. Todella hyvä ilmapiiri, uusia ystäviä löytynyt. Ihana paikka”

”Kiitos että olette. Paras paikka – ainutlaatuinen”

”TFW Kerava pitää minut järjissäni kaiken muun härdellin keskellä! Hyvä meininki!”

”Kiitos ihan supertreeneistä! Olen koukuttunut!”

Varaa paikkasi Warrior Challengeen

Miksi aloittaisin TFW-harjoittelun?

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta, ja se on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla.

Sopiiko TFW-harjoittelu minulle?

Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia TFW- metodin avulla.

Jos haluat kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä voida paremmin niin TFW-harjoittelu on sinua varten.

Minulla on huono kunto, enkä osaa tekniikoita?

Et tarvitse minkäänlaista kuntopohjaa tai aikaisempaa kokemusta aloittaaksesi harjoittelun. Kunto kasvaa säännöllisessä harjoittelussa ja jokainen säätää harjoituksen tehon oman kuntonsa mukaan. Valmentajat käyvät jokaisella tunnilla tekniikat läpi sekä auttavat sinua tekniikaan hiomisessa turvalliseksi ja toimivaksi.

Varaa paikkasi Warrior Challengeen

Mikä on Training For Warriors?

Training For Warriors (TFW) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä valmennusmetodi. Rooney on luonut metodin alun perin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta huomasi vuosien varrella metodin sopivan erinomaisesti myös tavallisille kuntoilijoille.

TFW-harjoittelussa yhdistyvät niin monipuolinen lämmittely, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu kuin henkinen- ja ravintovalmennuskin. Nämä kaikki yhdessä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Training For Warriors -ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC), parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan

Lopputuloksena on turvallinen, monipuolinen ja ennen kaikkea tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Varaa paikkasi Warrior Challengeen

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella 010-2121260

Tunnelmia viime Warrior Challengesta