Tilannekatsaus 21.1.2022

AVI on määrännyt tiettyjä tiloja suljettavaksi, mutta TFW Keravalla treenit jatkuvat vaihtoehtoisissa muodoissa: ulkoharjoitukset, yksityistunnit, etätreenit ja salin vuokraus omaan käyttöön.

Informaatio TFW Keravan innovatiivisista ratkaisusta sulun aikana – lue huolellisesti ja valitse itsellesi sopivin harjoittelumuoto sulun ajaksi!

Aktiivisella jäsenyydellä ja eräpäivään mennessä maksetulla laskulla kaikki nämä palvelut ovat käytössäsi!

TFW KERAVAN YKSITYISVUOKRAUS

Voit vuokrata koko dojon itsellesi käyttöön aktiivisella jäsenyydellä. Halutessasi voit myös ottaa 9 kaveriasi (heillä oltava myös jäsenyys) tai perheenjäseniäsi treeneihin mukaan. Käytössäsi on huippuvälineet omatoimiseen harjoitteluun. Varattavia tunteja on tarjolla aamukahdeksasta iltakahdeksaan.
Varaa dojo yksityiskäyttöön 

ONLINE ETÄHARJOITUKSET

TFW Kerava tarjoaa myös suorina lähetyksinä ja tallenteina etätreenejä, joiden avulla liikut ammattilaisten valmennuksessa missä vain. Etätreenejä on tarjolla kolme kertaa viikossa.
Etätreenit löytyvät TFW Kerava Warriors FB-ryhmästä.

ULKOTREENIT

Ulkotreeneissä päästään nauttimaan liikunnasta raikkaassa ulkoilmassa. Ulkotunnit ovat avoimet TFW:n & Ahjon jäsenille. Ne ovat räätälöity siten, että kaikki voivat osallistua lähtötasosta riippumatta. Voit itse siis valita tahdin ja intensiteetin, jolla tunnin suoritat.
Varaa paikkasi ulkotreeneihin.

KEHONHUOLTO

Älä unohda kehonhuoltoa. Tarjoamme kerran viikossa etänä kehonhuoltotunnin. Lisäksi Kehostajan palvelut ovat normaalisti käytössä Ahjolla ja voit varata itsellesi mieluisia palveluita: hieronta, fysioterapia, kinesioteippaus jne.
Hinnat ja ajanvaraus löytyy Kehostajan kotisivulta.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelumme on keskitetty verkkoon sulun ajan. Helpoiten hoidat asiat etänä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tfwkerava.fi. Jos sinulla on kysyttävää, voit myös soittaa meille numeroon 010-2121260 (Laskutus- ja jäsenyysasiat vain sähköpostilla).

HARJOITUSMAKSUT

Sulkuaika on lyhyt ja pian pääsemme taas treenaamaan normaalisti. Sulkutila vaikeuttaa toimintaamme merkittävästi. Jokainen harjoitusmaksu tässä tilanteessa tukee toimintaamme merkittävästi ja mahdollistaa salin pystyssä pysymisen myös tulevaisuudessa. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen sulkujakson harjoitusmaksuihin, niin toivomme, että olet huolellisesti tutustunut tämän tiedotteen harjoitusvaihtoehtoihin.