Ilmainen kokeilutunti joka kuukausi

Ilmainen kokeilutunti on ensimmäinen askel kohti oman sisäisen taistelijan löytämistä. Koulutetut valmentajat ja inspiroivat TFW-treenit huolehtivat siitä, että rasva palaa, lihaskunto kasvaa ja energiatasot nousevat.

Kokeilutunti koostuu alkuverryttelystä ja liikkeiden teknisestä opetuksesta. TFW-treeni soveltuu eri tasoisille kuntoilijoille, joten voit hyvin tulla mukaan, vaikka viime treenikerrasta olisi kulunut jo vuosikymmen. Jokainen osallistuja harjoittelee oman kuntotasonsa mukaisesti. Kokeilutunnin aikana kerromme lisäksi TFW-metodista ja harjoittelufilosofiasta. Ilmoittaudu mukaan ja ota haltuusi muutoksen avaimet.

Ilmaisia kokeilutunteja pidetää joka kuukausi.

Katso milloin seuraava ilmainen kokeilutunti on

Warrior Start -hyvinvointihaaste

Kahdeksan viikkoa kestävä kokonaisuus yhdistää oikean asenteen, fyysisen treenin ja ruokavalion. Haaste soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville ja mukaansa tempaavista treeneistä kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta.

Lue tarkemmin Warrior Start -haasteesta

Kokenut kuntoilija

TFW-treeni on tehokas ja kokonaisvaltainen harjoittelumuoto myös kokeneemmalle harjoittelijalle.

Tervetuloa testaamaan TFW-harjoittelua ilmaiseksi. Voit osallistua mille tahansa normaalille lukujärjestyksen mukaiselle TFW-tunnille: Hurrikaani, Circuit, Speed&Strength, Voima 1 tai Voima 2.

  1. Varaa ilmainen kokeilutunti sähköpostilla
  2. Ota mukaan treenivaatteet ja sisäkengät
  3. Tule mukaan ja vapauta oma sisäinen taistelijasi