Ilmainen kokeilutunti joka kuukausi

Ilmainen kokeilutunti on ensimmäinen askel kohti oman sisäisen taistelijan löytämistä. Koulutetut valmentajat ja inspiroivat TFW-treenit huolehtivat siitä, että rasva palaa, lihaskunto kasvaa ja energiatasot nousevat.

Kokeilutunti koostuu alkuverryttelystä ja liikkeiden teknisestä opetuksesta. TFW-treeni soveltuu eri tasoisille kuntoilijoille, joten voit hyvin tulla mukaan, vaikka viime treenikerrasta olisi kulunut jo vuosikymmen. Jokainen osallistuja harjoittelee oman kuntotasonsa mukaisesti. Kokeilutunnin aikana kerromme lisäksi TFW-metodista ja harjoittelufilosofiasta. Ilmoittaudu mukaan ja ota haltuusi muutoksen avaimet.

Kevään 2021 kokeilutunnit

SU 10.1. klo 15:00
SU 7.2. klo 15:00
SU 7.3. klo 15:00
SU 11.4. klo 15:00
SU 2.5. klo 15:00
SU 30.5. klo 15:00


Varaa ilmainen kokeilutunti
* indicates required
Warrior Challenge -hyvinvointihaaste

Kahdeksan viikkoa kestävä kokonaisuus yhdistää oikean asenteen, fyysisen treenin ja ruokavalion. Haaste soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville ja mukaansa tempaavista treeneistä kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta.

Lue tarkemmin Warrior Challenge -haasteesta

TFW-perusteet

Perusteet on 4 viikon intensiivivalmennus, jonka aikana opit voimaharjoittelun perusteet ja pääset kokemaan Training for Warriors –harjoittelun hyödyt käytännössä. Valmennus sopii hyvin myös aloittelijoille ja huonokuntoisille.

Lue tarkemmin TFW-perusteista

Kokenut kuntoilija

TFW-treeni on tehokas ja kokonaisvaltainen harjoittelumuoto myös kokeneemmalle harjoittelijalle.

Tervetuloa testaamaan TFW-harjoittelua ilmaiseksi. Voit osallistua mille tahansa normaalille lukujärjestyksen mukaiselle TFW-tunnille: Hurrikaani, Circuit, Speed&Strength, Voima 1 tai Voima 2.

  1. Varaa ilmainen kokeilutunti
  2. Ota mukaan treenivaatteet ja sisäkengät
  3. Tule mukaan ja vapauta oma sisäinen taistelijasi

Varaa ilmainen kokeilutunti

Varaa nyt itsellesi ilmainen kokeilutunti. Avaa lukujärjestys ja valitse tunti.

Varaa ilmainen kokeilutunti