Miten Training For Warriors Kerava syntyi?

TFW Kerava on perustettu vuonna 2018 ja sen taustalla vaikuttavat Tomi Jaakkola ja Ilari Marstio. Tomi ja Ilari ovat pitkänlinjan kamppailijoita, jotka ovat olleet vahvasti Keravan liikuntatoiminnassa mukana jo 1990-luvun alusta lähtien. Toiminnallinen voimaharjoittelu on ollut Tomille ja Ilarille luonnollinen harjoittelun osa kamppailulajien rinnalla.

Martin Rooneyn nimi tuli Tomille ja Ilarille tutuksi jo 2000-luvun alussa, kun Rooney toimi kamppailijoiden fysiikkavalmentajana. Sen jälkeen myös Rooneyn fysiikkavalmennuskirjat tulivat tutuiksi.

Training For Warriors -toimintaan tarkempi tutustuminen tuli vasta huhtikuussa vuonna 2016, kun Martin Rooney oli pitämässä Coaching for Greatness -koulutuksen. Koulutuksen jälkeen Tomi ja Ilari olivat vaikuttuneita Rooneyn valmennusfilosofiasta ja inspiraatiosta.


Tuumasta toimeen

Ahjo Training Centerin laajennuksen yhteydessä Tomi ja Ilari pohtivat sopivaa voimaharjoittelutoimintaa kamppailulajien rinnalle. Training For Warriors oli luonnollinen valinta, koska se on syntynyt kamppailulajien pohjalta ja arvomaailmat kohtaavat todella hyvin myös ATC:n kanssa.

Joulukuussa 2017 järjestettiin Training For Warriors Level 1 -koulutus Espoon Kilossa. Kouluttajina toimivat Martin Rooney sekä TFW Helsingin perustajajäsen Johannes Hattunen. TFW Keravan valmennustiimiin liittyivät Tomin ja Ilarin lisäksi Virpi Leinonen ja Aleksi Toiviainen.


TFW Keravan tavoite

Tavoitteenamme on innostaa ihmisiä liikkumaan sekä kasvattaa tietoisuutta hyvinvoinnista. Lisäksi haluamme harjoittelijoiden viihtyvän positiivisessa ja inspiroivissa treeneissä.

TFW:n monipuolinen, turvallinen ja tehokas harjoitusohjelma tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

#HALLUSSA