TFW Kerava perusteet

Perusteet on 4 viikon intensiivivalmennus, jonka aikana opit voimaharjoittelun perusteet ja pääset kokemaan Training for Warriors –harjoittelun hyödyt käytännössä. Valmennus sopii hyvin myös aloittelijoille ja huonokuntoisille.

Kurssi sisältää yhden TFW Perusteet -tunnin sekä kaksi Hurrikaani/Circuit -tuntia viikossa.

Valmennuksessa opitaan tehokkaan voimaharjoittelun perusliikkeiden turvalliset suoritustekniikat. Lisäksi energinen asenne ja kannustava ilmapiiri tulevat sinulle tutuiksi.

TFW-perusteet antaa sinulle loistavat startin kokonaisvaltaiseen terveyteen ja parempaan arkeen. Muutos alkaa tästä. Ilmoittaudu mukaan nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti.

TFW Kerava -perusteet sisältää:

  • 1 x TFW-perusteet tunti viikossa: KE klo 18:00-19:00
  • 2 x Hurrikaani – tunti viikossa: MA ja PE klo 18:00-19:00
  • Warrior Tracker ™ Online -harjoituspäiväkirja käyttöoikeudet.
  • TFW-perusteet haastaa sinut ei pelkästään treenaamaan, vaan syömään oikein, treenaamaan kovaa omaan suorituskykyysi nähden sekä pitämään samalla hauskaa treenatessa.

TFW-perusteet hintaan 99 €.

Tilaa TFW-perusteet

Seuraava TFW-perusteet alkaa:

Maanantaina 8.11.2021

Mikä on Training For Warriors?

Training For Warriors (TFW) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä valmennusmetodi. Rooney on luonut metodin alun perin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta huomasi vuosien varrella metodin sopivan erinomaisesti myös tavallisille kuntoilijoille.

TFW-harjoittelussa yhdistyvät niin monipuolinen lämmittely, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu kuin henkinen- ja ravintovalmennuskin. Nämä kaikki yhdessä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Training For Warriors -ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC), parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan

Lopputuloksena on turvallinen, monipuolinen ja ennen kaikkea tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!