Hyvinvointipalvelut yrityksille

TFW Kerava tarjoaa innostavia ja monipuolisia hyvinvointipalveluja yrityksille jotka haluavat viedä henkilöstön hyvinvoinnin seuraavalle tasolle. Palveluista löytyvät yksittäiset energiatunnit, yrityksen omat viikkotunnit sekä kokonaisvaltaiset paketit työhyvinvointi- tai virkistyspäivään. Paketteja on mahdollista täydentää lisäpalveluilla, kuten Inbody-kehonkoostumusmittaus tai Firstbeat-hyvinvointianalyysi jne. Rakennetaan yhdessä teidän tarpeisiinne soveltuva kokonaisuus.


”(Työ)hyvinvointipäivä TFW:lla rokkasi! Treeni antoi hyvin energisen startin tiimipäivälle! Yläfemmat jäivät elämään arkipäivään!

Tomi on kyllä äärimmäisen innostava hahmo. Kun katsot Wikipediasta kohdasta määritelmän sille työelämässäkin peräänkuulutetulle ”hyvälle, osaavalle tyypille” niin löydät Tomin nimen ja kuvan.

Tomin kokemus hyvinvointiin, motivointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa välittyy kuulijalle inspiroivassa, mutta totuudenmukaisessa puheenvuorossa. Kaikki ei aina mene putkeen, eikä pidäkkään, mutta periksi ei saa antaa ja virheistä oppii.

Mukavasta iltapäivästä jäi paljon mietittävää omaan työkalupakkiin ja vietäväksi eteenpäin myös muulle organisaatiolle. (Työ)hyvinvointi on myös oma, mutta tiimin yhteinen asia ja kun puhalletaan yhteen hilleen ja autetaan kaveria niin saadaan aikaan isoja asioita.

Näitä iltapäiviä lisää – nämä opit #hallussa”
Niina Ketolainen, Senior Consultant / Fujitsu Finland Oy
Pasi-Petteri Koli, Senior Consultant / Fujitsu Finland Oy

”Vietimme työpaikan tiimipäivää Ahjo Training Centerissä ja pääsimme testaamaan TFW-treeniä ja tutustumaan kamppailulajeihin. En olisi uskonut, kuinka hauskaa treenaaminen voi olla! Hiki virtasi, mutta silti ehdittiin nauraa paljon. Tuntuu, että päivän jälkeen tunsin tiimikavereita paremmin. Myös yrittäjä Tomi Jaakkolan yrittäjätarina oli tosi kiinnostavaa ja inspiroivaa kuultavaa. Vahva suositus kaikille, jotka miettivät missä viettää työhyvinvointipäivää!”

-Ulla Alakangas, StartUp School

”Sain tehtäväkseni järjestää työhyvinvointipäivän, joka käsittelisi samalla myös yrittäjyyttä. Ahjo Training Center osoittautui hyväksi valinnaksi, sillä päivä oli työkavereiden mukaan erittäin onnistunut. Tomi Jaakkola piti meille kiinnostavan esityksen tiestään ammattiurheilijasta yrittäjäksi ja sen jälkeen pääsimme treenaamaan. Testasimme kamppailulajeja ja TFW-treeniä, joista kenelläkään osallistuneista ei juuri ollut aikaisempaa kokemusta. Treenaus oli hauskaa ja toimi hyvin myös ensikertalaisille. Lämmin sauna treenin päätteeksi kruunasi päivän.”

-Timo-Pekka Uotila, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Yrityksen Energiatunti

Energiaa päivään, sykkeet ja yhteishenki ylös. Energiatunti on helppo ja nopea tapa nostattaa yhteisösi fiilistä.

– 1 x Energisoiva TFW-harjoitus
– Valmennuksesta vastaa koulutettu TFW-valmentaja
– Sopiva ryhmäkoko 5-20
– 190 € alv. 0 %

Yrityksen oma viikkotunti

Haluatko huolehtia yhteisösi hyvinvoinnista systemaattisesti. Varaa viikottainen TFW-tunti yrityksellesi ja nosta henkilöstön energiat uudelle levelille!

– 1 x Oma viikottainen TFW-harjoitus (toistuva, sama päivä ja aika)
– Valmennuksesta vastaa joka viikko koulutettu TFW-valmentaja
– Sopimusjakso min. 3kk
– 170 € alv. 0 % / h

Into The Roar -päivä (Tyhy-päivä)

Into The Roar -päivä sopii loistavasti yrityksesi työhyvinvointi- tai virkistyspäiväksi. Haluatko nostaa yrityksen yhteishengen ja motivaation aivan uudelle tasolle.

– Energisoiva TFW-treeni
– Valmennuksesta vastaa koulutettu TFW-valmentaja
– Motivaatioluento
– Mahdollista tilata erikseen terveellinen aamupala tai lounas
– Harjoitus soveltuu kaikille perusterveille henkilöille kuntotasosta riippumatta.
– Suositeltava ryhmäkoko on 10-40 henkilö.
– 590 € alv. 0%

Lisäpalvelut

Kaikkia tunteja ja paketteja voit täydentää mahtavilla lisäpalveluilla. Lisäpalvelut hinnoitellaan tapauskohtaisesti erikseen.
– Inbody-kehonkoostumusmittaus
– Firstbeat hyvinvointianalyysi
– Motivaatio- tai hyvinvointiluento
– Kehonhuolto tai hieronta
– Inspiroiva kokoustila
– Terveellinen aamupala tai lounas

Katso myös Ahjo Training Centerin ja Ahjo Recovery Studion hyvinvointipalvelut.

Jätä tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö yrityksesi tapahtumasta alla olevan lomakkeen avulla. Halutessasi voit jättää tarjouspyynnön myös sähköpostitse info@tfwkerava.fi.

    Mistä palvelusta olet kiinnostunut?
    EnergiatuntiOma viikkotuntiInto The Roar -päivä